Waarom horeca-management?

Uw winst verhogen? Daar hebt u geen grote investeringen voor nodig. Integendeel! Met onze handige tools komt u al een heel eind verder. Onze management-tool geeft u snel  inzicht in u zaak die u heeft of die u morgen wenst op te starten. Vandaag een horecazaak starten of runnen is geen senicure en het totaal manegement is soms erg complex. Of het nu om een brasserie, een sterrrenrestaurant of een hotel gaat; het vraagt een terdege management, goed beheer en streng beleid. Het is daarom belangrijk een verandering of een opstart goed voor te bereiden en ervoor te zorgen dat er een goed beheersplan is. Via onze workshops en onze HM-tool wordt je een perfecte manager en zitten er geen verrassingen meer in je beheersplan. Eenmaal men alles doorlopen  heeft, ontstaat er vanzelf een businessplan met uw eigen verhaal! Een verhaal waar u positief en met een gerust geweten aan kan beginnen.

Wat is Horeca-management?

Horecamanagement en ook Hotelmanagement heeft verschillende managementdomeinen. Niet voor niets wordt dit vaak onderschat en ziet men pas na enige tijd hoe complex het is om een horecabusiness te runnen. Welke zijn dan de disciplines waar je toch een beetje kaas van moet gegeten hebben: algemeen manangement en marketing, het ondernemingsplan, keuken management, food en beverage management, financieel management, hotelmanagement, facilitymanagement, personeelsmanagement, wijnkennis, fiskaal en juridisch beleid, Sociale hygiëne, restaurant etiquette, kwaliteitsmanagement, frontofficemanagement, beveiliging en communicatie.

Financieel horeca-management rapportering:

Géén tijd, onze diensten houden de vinger aan de pols en rapporteren volgens uw keuze maandelijks of per kwartaal.
Samen met uw boekhouder halen we meer uit uw cijfers door het bijhouden van balansen en het schikken van wat cijfers.  Zo krijgt u een duidelijk inzicht en toelichting op
de brutomarge, productevolutie, prijsbepalingen, contributie en operationele cashflow.

Een evenwichtig financieel beleid geeft u de mogelijkheid snel bij te sturen waar nodig. Middelen te voorzien voor uw grootse ideëen en vooral uw winst hoog te houden.

Horeca-management SAVINOLI

Savinoli biedt niet alleen uitstekende wijnen, top olijfolie en Spaanse producten. Wij bieden ook deze professionele dienst aan aan mensen met een horecadroom, zaakvoerders die hun horecazaak willen optimaliseren of hoteleigenaars die hun hotelbeheer beter professioneel begeleid willen zien.  Het doel is om u als ondernemer te helpen bij het zoeken en vinden naar de beste oplossingen voor uw horecabusiness en alle gerelateerde activiteiten. 

Wat bieden we:

Workshops horecamanagement : u kan kiezen uit enkele, diverse aspecten van de HM-tool. Op het einde van de workshop wordt het aspect al in een eindoefening toegepast op uw zaak, waardoor u direct resultaat kan boeken..

Coaching horecamanagement en werken met de HM-tool Savinoli©:  deze coaching in HM bereid nieuwe ondernemers voor om sterk te starten met een nieuwe zaak of om toekomstige horeca- en hotelmanagers te wapenen met een krachtig en zeer accurate werktool. Tevens kan dit hulp betekenen in een crisisperiode, opvangen van verkeerd management, moeilijk personeel of hulp bij de contracten.

Total Management Organisation by SAVINOLI: in samenwerkingsverbanden organiseren wij het totaal management van uw zaak. Alle aspecten van de HM-tool worden uitgewerkt en geïmplementeerd, georganiseerd en geevalueerd. Via een duidelijke rapportering krijgt uw zicht op het verloop van uw zaak en hebt u een goede werking en een duidelijk businessplan. Eigenlijk de totale organisatie van uw droom! En dat in alle vertrouwen!

Financieel horecamanagement rapportering: onze diensten werken vertrouwelijk, houden de vinger aan de pols en rapporteren per kwartaal.
Samen met uw boekhouder halen we meer uit uw cijfers door het bijhouden van balansen en waar nodig het herschikken van de investeringen. Zo krijgt u een duidelijk inzicht en toelichting op de brutomarge, productevolutie, prijsbepalingen, contributie en operationele cashflow.

Een evenwichtig financieel beleid geeft u de mogelijkheid snel bij te sturen waar nodig. Middelen te voorzien voor uw grootse ideëen en vooral uw winst hoog te houden.

Doorloop onze workshops horecamanagement SAVINOLI

Producten

food and beveragebeheer optimaliseren ( producten kiezen en kostprijzen bepalen, keuze van leverwijze, bewaren en serveren)

Inrichting

Facilitymanagement  ( inrichten is één, beheren is twee! Van keuken, bar, kamer of sanitair, terras of parking, alles komt aan bod!)

Personeel

Personeelsmanagement ( Met een sterk team staat of valt uw zaak! Wetgeving; Wie doet wat? Hoe bouw ik een team? Tricks en tips)

Wetgeving en administratie

Financial- en accountancemanagement ( Zet de cijfers op een rijtje!  wetgeving; boekhouding, budgettering en werkfondsen, administratie en raportering)

Praktische oefening – werken met de HM-Tool

De ontwikkeling van een beheersplan en het totale management (de aanvang van je eigen beheersplan aan de hand van de HM-Tool SAVINOLI©)

 

 

Onze coachingformules

per HM-tool item

Elke zaak heeft een eigen verhaal en heeft zijn eigen noden. Hier nemen we dat item uit de HM-tool waar u nood aan heeft. We gaan samen met u aan de slag zodat u verhaal klopt!

Totale Management

Wij runnen met u uw business! Wij doen voor u het hele management samen met professionele partners. 

Het management wordt op alle punten voorbereid en op punt gesteld en we zorgen voor een verantwoord businessplan en terdege budgetbeheer.
Niets gebeurt echter zonder overleg met u en uw goedkeuring! het zijn tenslotte uw investeringen die moeten groeien!