Welke voordelen geniet u bij ons

Unieke wijnselectie

We zoeken steeds naar wijnen van de betere kwaliteit en dit rechtstreeks van de wijnboer. Vooral het evenwicht tussen de aciditeit, de tannines, zoetheid en de mooie balans hiertussen zijn voor ons belangrijke criteria. Daarnaast is de prijs-kwaliteit balans een tweede aspect. Zo bent u zeker van een heel goede wijn aan een heel scherpe prijs. Ook zoeken we wijnen op maat voor als u wijnen zoekt bij een gerecht, de wijnliefhebber met een bijzondere voorkeur of voor de opbouw van een eigen wijnkelder. We streven daarbij voor een perfecte service van een persoonlijke levering, de perfecte wijnbewaring tot wijnadvies en wijnkelderbeheer. 

100% proefgarantie

Wijn is een natuurproduct met vaak een rijpingsproces op de fles. Mocht de wijn, bij het openen, niet aan de verwachting voldoen, dan wordt deze door ons teruggenomen en vervangen door een nieuwe fles (max. 2 proefflessen). Ongeopende dozen kunnen steeds geruild worden tegen een anderen wijn binnen een periode van 14 dagen na aankoop.

Op onze proeverijen elke eerste zaterdag van de maand of op afspraak kan u steeds op voorhand wijnen komen proeven. Zo heeft u zeker de gepaste wijn voor uw heerlijke recepten of de aanvulling van uw pareltjes in uw wijnkelder. (graag min 4 personen)

Horecazaken maken best een afzonderlijke afspraak om zo hun wijnen te komen proeven en selecteren voor hun wijnkaart. Wij kunnen u dan ook bijstaan met bijzonder advies!

Een correcte levering

De wijn wordt, in principe, binnen 5 werkdagen geleverd op het adres van uw keuze wanneer de wijn op stock is of kan afgehaald worden op ons zeteladres.  Bij een aanvraag van bijzondere wijnen wordt er een termijn afgesproken. Hier zijn wij ook afhankelijk van de voorraad en levering van het wijnhuis. U geniet van een gratis verzending bij aankoop van een bedrag van 200 Euro of vanaf 2 dozen indien u woont in Oud-Turnhout of in de randgemeenten van Oud-Turnhout. Leveringen buiten onze regio laten we doen door DHL of Bpost.

Een stabiele wijnaanbod

De wijn die u vandaag goed vond, zal u morgen bij ons steeds kunnen terug vinden, zolang de wijnboer deze wijn maakt natuurlijk. Op onze scherpe prijzen zijn geen kortingen nodig zoals bij de meeste wijnsite’s. Jaarlijks wordt ons gamma aangevuld met meer wijnpareltjes, echte ontdekkingen en vertrouwde klassiekers. Bij deelname aan onze degustaties of wijnactiviteiten delen we wel meestal wat cadeau’s uit. Bij onze Groupage verkoop, die tweemaal per jaar doorgaat, geniet zo een extra korting van 12 tot 25% op alle wijnen van het aanbod op de reguliere winkelprijs. De deelname aan deze Groupageverkoop is gratis.

Onze website

Onze website is meer dan alleen maar een betrouwbare wijnwinkel. U vindt hier allerlei informatie over onze wijnactiviteiten, wijntips en uw heeft de mogelijkheid om uw persoonlijke vragen door te sturen.

Voor onafhankelijk en professioneel wijnadvies kan uw tevens via de contactaanvraag bij ons terecht. Wij staan klaar voor al uw wijnvragen!

Wijnkeuring/wijnadvies

Bent u hobbyist wijnmaker/maakster of een wijnboer/boerin die graag een onafhankelijke professionele wijnkeuring laat doen, staan we u graag bij.

Of wilt u een eigen wijnstok planten of wijngaard beginnen helpen we u graag op weg.

Correcte betalingsvoorwaarden

Betalen gebeurt bij ons veilig en correct. U betaalt bij de opmaak van uw order op onze site of bij afhaling van de wijnen en dit dan ten laatste binnen de acht dagen na ontvangst. Natuurlijk kan u ook betalen via ons kaartloos veilig betaalsysteem Payconiq. U download de App en hoeft bij ons enkel de QR code te scannen om uw betaling in twee stappen te doen. Professionals hebben een aparte regeling. Betalen via pc-banking is natuurlijk altijd gemakkelijk en veilig.

Ons vakmanschap drinkt u met verstand.