Oud-Turnhout - Tele: +32 (0) 475 26 09 27

Bilzen - Tele: +32 (0) 492 05 39 58

Oud-Turnhout: +32 (0) 475 26 09 27

Bilzen: 32 (0) 492 05 39 58

Professioneel

Professioneel klant worden van SAVINOLI

Een eigen wijnhandel / onze wijn in je speciaalzaak / wijnverkoper / zelfstandig wijnvertegenwoordiger / onze wijnen op je menukaart / onze olijfolie in je bakkerszaak

Savinoli c.v. is groot-en kleinhandel en dusdanig kunnen we professionals vlot ondersteunen met de aanlevering van onze wijnen en olijfolie. Maar we doen meer door gericht advies, regiobescherming en prijsstabiliteit. Ook werken met een duidelijke betalingsregeling en wettelijke betaaltermijnen. Geen verrassingen dus en goede service! Als professional our-self streven we steeds naar een mooi win-win situatie! Alleen op deze wijze is ook een duurzame samenwerking gegarandeerd.

Je hebt of start een wijnwinkel of wijnshop

Er is een keuze uit maar liefst meer dan 500 wijnen van verschillende landen. Zo kan je je eigen accent leggen en kiezen voor de prijsklasse die voor jouw doelpubliek past. Sommige duurdere wijnen kunnen we speciaal bestellen door onze contacten met de huizen. Je krijgt volledige ondersteuning en een flexibele opstartregeling zodat de investering gespreid kan worden. Tevens krijg je alle advies vanuit onze jarenlange ervaring. Je kan in je gamma switchen en af en toe iets nieuw introduceren zodat jouw klanten op wijnvlak verwend worden. Een wijnproeverij of wijndegustatie in je zaak komen we graag verzorgen. Tevens kunnen uw klanten deelnemen aan onze wijnactiviteiten waarbij hun aankoop via jullie zaak verloopt

Onze wijnen in je speciaalzaak

Heb je een kaaswinkel, charcuterie of broodzaak. De combinatie met je hoofdproduct zorgt steeds voor een enorme omzetvergroting. Je dient je klant beter door het totaalpakket dat je hem aanbied. Wij helpen je met het juiste advies en zorgen dat de wijnen perfect aansluiten bij je basisproduct. Jij bepaalt zelf hoe beperkt of uitgebreid je gamma wordt en we helpen je met de presentatie. De afname is steeds heel beperkt bij de aanvang en geleidelijk worden de leveringen aangepast aan de vraag. Als bakker krijg je een aantal recepten mee voor bijzondere unieke broden met olijven en olijfolie. Tevens zorgen wij voor een promotiebord en wat affiches waarmee je de klant kan triggeren.

Als zelfstandig Wijnverkoper

Al jaren droom je als wijnkenner of sommelier ervan mooie wijnen te kunnen presenteren. Je wenst echter geen grote investering te doen en kan enkel verkopen na de ingevulde bestelbons. Kom gerust je wijnen zelf uitkiezen, maak je lijst en start je wijnverkoop. Wij zijn je stock en geven je alle advies en wijninfo die je nodig hebt. Je investering is minimaal en je rendement maximaal! Werk je enkel met wijnen uit ons gamma geniet je nog een extra voordeel. Indien nodig kunnen we ook wat ondersteunen met promotiemateriaal. WIN-WI

Als zelfstandig wijnvertegenwoordiger

Het boeit je met interessante wijnen en een stevig wijnverhaal wijnen te verkopen aan restaurants, hotels, wijnbars of wijnwinkels. Met ons ruim gamma kan je alle kanten uit en kan je even goed een Frans, Italiaans, Spaans of Portugees restaurant voorzien van mooie wijnen. Hier werk je op basis van een commissie. De wijnen worden geleverd naar de facturatie bij uw klant. Wij zijn uw stock zodat uw investering minimaal is! Op bestelling kunnen zelfs bijzondere of exclusieve wijnen worden aangeleverd.

Onze wijnen in je restaurant op je menukaart

Graag geven we je alle advies om aangepaste wijnen te kunnen aanbieden voor je met zorg bereide gerechten. Je krijgt alle info voor je wijnkaart. Bij vaste afnames gedurende één jaar zorgen wij zelf, indien gewenst, voor een luxe wijnkaart. Voor het wijnkelderbeheer en je wijnvoorraad krijg je alle advies. Ook kunnen wij dit volledig voor jouw doen. Bij afname van enkel onze wijnen krijgen de kelners in een groepssessie wat uitleg over alle wijnen. Tevens genieten de kelners allen een korting op de workshop wijnen serveren en wijnetiquette. De minimum hoeveelheid afname per keer voor de horeca is steeds 10 dozen (mag mix) aan wijnen en per karton voor de olijfolie. Ook werken we met contante betaling bij levering.

Onze olijfolie in je bakkerszaak

Niets is er heerlijker dan vers brood en olijfolie. Daarom bieden we een unieke olijfolie die heerlijk zacht is en vlot mee kan verkocht worden op de toog of bij de nevenproducten in de rekken. Wij staan zelf steeds versteld hoe mensen na een mogelijkheid om te proeven, vlot een flesje meenemen. Om de verkoop ieder jaar wat impuls te geven maakten we onze zomeractie “olijfolie bij de warme bakker”. Deze start steeds op 1 mei en duurt tot 30 september. U krijgt hierbij wat affiches en flyers om de klant te informeren. U zorgt voor wat brood, wij voor wat olijfolie om te proeven. De verkoop verloopt dan vanzelf. Toch fijn meegenomen?

Professionele interesse? Neem gerust even contact op ook in Nederland

Wijnshop-wijnglazen-boek-wijnkaraf

Heeft u vragen? Bel ons nu!

Tel: +32 (0)475 260927

Elke donderdag van
14u00 tot 19u00
of op afspraak