...

Oud-Turnhout - Tele: +32 (0) 475 26 09 27

Bilzen - Tele: +32 (0) 492 05 39 58

Oud-Turnhout: +32 (0) 475 26 09 27

Bilzen: 32 (0) 492 05 39 58

afgestudeerd studenten vieren en gooien met hen cap
sport alle soorten ballen en tennis racket
Guitar en rode wijn glas

Wijnacties voor verenigingen en scholen

 Om verenigingen en scholen te steunen is er de mogelijkheid dat wij een verkoopactie van wijn begeleiden voor uw vereniging of school. Wij doen hierbij alle praktische dingen zoals enkele affiches, de intekenformulieren, een wijnproefavond, de afhandeling van de orders en de opvolging van de betalingen. Een nieuwe speelplaats, nieuwe turnmatten, nieuwe muziekinstrumenten, een kampeertent, worden dan vlugger mogelijk! 

Interesse? Neem even contact op voor een overleg! 

 

Hoe gaat het in zin werk?

Stap 1: een gesprekje vooraf

Wij bespreken met u welke uw doelgroep kan zijn en welke wijnen u verkiest. Wij kunnen u hierbij een aanbod doen uit ons ruim gamma van Franse, Spaanse en/of Italiaanse wijnen, allen van heel goede kwaliteit en in diverse prijsklassen. Tevens kan er ook olijfolie van ons huismerk aangeboden worden! Hier spreken we ook de termijn af!

Stap 2: de voorbereiding

Wij maken u een lijst klaar van de afgesproken wijnen. U kan dit overnemen op de keerzijde van uw intekenblad met in op de frontzijde de info over uw actie! 

Dit blad wordt dan verspreid onder uw leden, ouders, vrienden en kennissen en via de sociale media!

Stap 3: wiinproeverij

Wij verzorgen gratis een halve dag of avond een wijnproeverij van een aantal wijnen van de lijst. Op dat moment kunnen we ook meer uitleg geven en kunnen mensen al bestellen. De kosten van dit proefmoment zijn geheel voor onze rekening! U dient enkel voor een locatie te zorgen!

 

Stap 4: promotie

U kan een tiental affiches (A3 formaat) laten maken voor deze activiteit. Deze kosten nemen wij geheel voor onze rekening ! U maakt voor de vereniging een pagina aan op facebook (eventueel met onze hulp) met het aanbod van de wijnen en het doel van de verkoop voor de vereniging. Deze pagina gaan we u helpen delen via de sociale media onder jullie vrienden en kennissen. Hier geldt wel de voorwaarde dat ook SAVINOLI vermeld wordt! Zo gaan jullie een enorm bereik hebben en een grotere kans op meer verkoop.

Stap 5: De verkooplijsten

De verkooplijsten worden verzameld tegen de afgesproken datum en 14 dagen later (max drie weken) worden alle wijnen geleverd op één vaste locatie. Best bij iemand in zijn garage of op de vereniging of school, waar men zijn bestelling kan komen afhalen gedurende en weekend. Bij elke bestelling zit een rekening om over te schrijven binnen de acht dagen!

Stap 6: De afhandeling

De betalingen worden opgevolgd door ons gedurende de veertien dagen volgend op de levering.  Daarna wordt het overeengekomen winstdeel uw uitbetaald! U hoeft dus niemand na te lopen, dat doen wij allemaal voor u! Niet betaalde wijnen worden ook door ons opgevolgd! Doorgaans komt dit bijna niet voor!

Na elke betaling volgt een dankbriefje aan de betaler voor de steun aan uw project! U ontvangt een lijst van al de intekeningen. 

Voor wie is dit aanbod mogelijk?

Dit aanbod is mogelijk voor gelijk welke particuliere vereniging.

 (jeugdvereniging, sportclub, school, ngo’s, goede doelen…) . 

Dit aanbod geldt niet voor professionele doeleinden! SAVINOLI sponsort op deze manier muziek en cultuur-, jeugdbewegingen en sportverenigingen. 

Wij zelf genieten van wat extra reclame.

Wat kan je verdienen?

Afhankelijk van de verkoop en dus de grootte van de vereniging hebben reeds verenigingen van 584 tot 4620 Euro kunnen winnen. Hiermee konden materialen en toestellen aangekocht worden wat anders onmogelijk was! Sommigen konden voor de eerste keer op kamp want er werd een grote bivaktent aangekocht! Mooi toch!

Vragen en info ?

Heeft u interesse of nog een vraagie: bel ons of mail ons! We maken een afspraak!

Wat kan je verdienen?

Afhankelijk van de verkoop en dus de grootte van de vereniging hebben reeds verenigingen van 584 tot 4620 Euro kunnen winnen. Hiermee konden materialen en toestellen aangekocht worden wat anders onmogelijk was! Sommigen konden voor de eerste keer op kamp want er werd een grote bivaktent aangekocht! Mooi toch!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.